Комбінат здійснює підготовку учнів з професій " Водій автотранспортних засобів категорії „В” , „С1”, та „Користувач персонального комп’ютера”. В міжшкільному навчально-виробничому комбінаті навчаються учні з Верхньорогачицької опорної ЗОШ; ЗОШ №2, Чистопільської та Первоміївської загальноосвітніх шкіл, з яких сформовано вісім навчальних груп з професії водій автотранспортних засобів категорії "В”і категорії ”С1” , та чотири групи з допрофесійного навчанняї „Користувач персонального комп’ютера ”. Навчання проводиться в одну зміну. Кожна група навчається один раз на тиждень.




Вт, 21.05.2024, 09:18
 



Міжшкільний навчальновиробничий комбінат
Верхньорогачицької районної ради
Ви увійшли як Гість |
Група "Гості"| RSS

| Мій профіль | Вихід






Меню сайту
Категорії розділу
Новини МНВК [12]
Оператори комп'ютерного набору [2]
Водії автотранспортних засобів категорії В, С1 [0]
Світ інформаційних технологій [14]
Автомобільні новини [0]
Статті [5]
Новини України [0]
Новини світу [4]

Форма входу
Головна » 2016 » Березень » 9 » Як стати IT- спеціалістом в Україні
13:22
Як стати IT- спеціалістом в Україні

Як стати IT- спеціалістом в Україні

Багато людей розуміють, що зараз є стійкий попит на спеціалістів з інформаційні технологій і хочуть ставати фахівцями, щоб отримати престижну роботу. Але IT сфера на те і IT сфера, що вона постійно динамічно розвивається. І як в такому разі отримати знання з цієї галузі, щоб стати хорошим фахівцем.

Існує чотири основних способи:

- Державна освіта, що гарантує диплом, але, найчастіше, не гарантує працевлаштування. Та й вчитися треба мінімум 5 років.

-  Самоосвіта. Тут з точністю до навпаки – знати ви, може,  й будете багато, але солідні компанії не надто полюбляють недипломованих спеціалістів, хіба що Ви вразите своєю геніальністю.

- Репетитори. При всіх перевагах індивідуального підходу до учня, фінансовий аспект оплати їх послуг не кожному прийдеться по кишені.

- Приватна структура. Економити час, гроші і, при вдалому виборі, гарантує високий коефіцієнт корисної дії.

Одним з найкращих ВУЗів, який готує  IT- спецілістів є Комп'ютерна Академія ШАГ – міжнародний навчальний заклад, який спеціалізується на комп'ютерній освіті.

Абітурієнти зараховуються за результатами співбесіди. При цьому не вимагається наявність сертифікату ЗНО, що дає незалежність від базового рівня знань як і від попереднього досвіду. Для тих, хто немає ніяких початкових знань і навичок роботи з комп’ютером, працюють підготовчі курси, що допоможуть розпочати навчання і вступити до Академії – зробити перший крок до успіху. Додаткова перевага – гнучкий графік занять, що дозволяє здобувати освіту паралельно з навчанням в іншому закладі або роботою. Є можливість обрати стаціонарну або напівстаціонарну форму навчання. Диплом Комп’ютерної Академії «ШАГ» видається на двох мовах: російській і англійській. А також, займаючись по напрямку ІТ, випускники отримують більше двадцяти міжнародних сертифікатів Microsoft, Cisco. За напрямком дизайн отримує три міжнародних сертифікати від компанії Autodesk.

Наприклад, програма сертифікації Microsoft - одна з найвідоміших і популярних програм сертифікації IT-фахівців. Отримання сертифікату Microsoft є хорошим початком чи продовженням кар'єри, допомагає поглибити технічні знання, розвинути співробітництво з іншими ІТ-фахівцями і підвищити задоволеність від роботи.

Винятково професійні педагоги-практики, найсучасніше обладнання навчальних кабінетів, помірна цінова політика оплати навчання приваблюють студентів різних вікових категорій. Про рівень  знань, що тут дається, свідчать багаточисельні перемоги студентів в конкурсах, в тому числі міжнародних. Так цього року студенти «ШАГу» виграли найпрестижніший міжнародний чемпіонат програмістів-Microsoft Imagine Cup!

Навчання в «ШАГ» - це завжди виграшний варіант, адже завжди можна підібрати для себе зручний графік. Найбільше мені сподобалось те, що викладачі високоосвічені та дружелюбні, навіть в дві години ночі працівники служби підтримки допоможуть розібратися з будь-якими питаннями в режимі он-лайн. І навіть після закінчення навчання раді допомогти порадою.

Також запам'ятайте, навіть в разі якісного навчання, ви продовжуєте перебувати на старті. Від вас залежить, будете ви розвиватися далі самостійно, або залишитеся на тому ж рівні, зробите веб-дизайн своєю професією, або створите єдиний сайт для своїх потреб. Вирішуйте самі, чого вам не вистачає.

 

Використані джерела:

  1. http://m.20minut.ua/Novyny-Vinnytsi/Osvita/chotiri-sposobi-stati-it-spetsialistom-novini-kompaniy-10294085.html520-820
  2. http://anokalintik.ru/kak-stat-it-specialistom.html

 

Автор: Учениця групи К24 Верхньорогачицького МНВК Маркіна  Наталя

Керівник: вчитель курсу «Оператор комп’ютерного набору» Шенкевич С.О.

Категорія: Статті | Переглядів: 382 | Додав: Ticher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:


Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz