Комбінат здійснює підготовку учнів з професій " Водій автотранспортних засобів категорії „В” , „С1”, та „Користувач персонального комп’ютера”. В міжшкільному навчально-виробничому комбінаті навчаються учні з Верхньорогачицької опорної ЗОШ; ЗОШ №2, Чистопільської та Первоміївської загальноосвітніх шкіл, з яких сформовано вісім навчальних груп з професії водій автотранспортних засобів категорії "В”і категорії ”С1” , та чотири групи з допрофесійного навчанняї „Користувач персонального комп’ютера ”. Навчання проводиться в одну зміну. Кожна група навчається один раз на тиждень.




Вт, 21.05.2024, 01:42
 



Міжшкільний навчальновиробничий комбінат
Верхньорогачицької районної ради
Ви увійшли як Гість |
Група "Гості"| RSS

| Мій профіль | Вихід






Меню сайту
Категорії розділу
Новини МНВК [12]
Оператори комп'ютерного набору [2]
Водії автотранспортних засобів категорії В, С1 [0]
Світ інформаційних технологій [14]
Автомобільні новини [0]
Статті [5]
Новини України [0]
Новини світу [4]

Форма входу
Головна » 2014 » Лютий » 11 » Небезпека неконтрольованості дітей у відвідуванні Інтернет сайтів
10:24
Небезпека неконтрольованості дітей у відвідуванні Інтернет сайтів
Небезпека неконтрольованості дітей у відвідуванні Інтернет сайтів.

В наш час Інтернет відіграє важливу роль в житті сучасної людини. Світова павутина – це необмежений ресурс, який може бути використаний як для навчання, так і для відпочинку. Але вміщаючи в себе великий інформаційний, навчальний та розважальний потенціал, Інтернет може бути небезпечним та становити певний ризик, особливо для дітей.
За оцінкою дітей, батьки лише у 24% випадків запитують, які саме сайти вони відвідують у мобільному Інтернет. Відвідуваннями стаціонарного Інтернету цікавляться в 57% випадків. Але лише 5% батьків також цікавляться більш детальною інформацією щодо змісту цих сайтів, які діти відвідують у мобільному та 30% — стаціонарному Інтернету.
Найбільш зацікавлені у цьому батьки із півдня України (54%), наймеш зі сходу України (10%).
Дана статистика змушує замислитись. Батьки досить спокійно спостерігають неконтрольовані візити дітей в Інтернет. І наслідки такої поведінки вже є.
Так, 27% дітей підтвердили, що з ними вже контактували незнайомі люди в мережі Інтернет та 30% із числа цих дітей пішли на контакт. Більш того, діти не лише охоче йдуть на контакти із незнайомими людьми із мережі Інтернет, а й розкривають особисту інформацію про себе. 28% — пересилали свої фотографії, 17% — інформацію про родину. Слід відмітити, що 7% опитаних дітей пропонували наркотики та 11% із них прийняли таку пропозицію. Цікаво, що на запрошення заробити гроші відгукнулось лише 8%.
Слід також відмітити, що 79% дітей впевнені у тому, що вони достатньо інформовані про ризики в Інтернет та 67% навіть повідомили, що їм розповідали правила роботи в мережі. Основними інформаторами, за словами дітей, є батьки (59%), друзі (37%) та на останньому місці — вчителі (33%).
Аналізуючи результати цього дослідження, хочу звернути увагу молоді та батьків на цю гостру проблему. Підліткам та молоді порадити, щоб більше приділяли уваги живому спілкуванню та реальному світу та не входили в залежність мережі. Батькам цікавитися проблемами своїх дітей та тим, які веб-ресурси вони відвідують.



Учень Верхньорогачицького МНВК 

Польськой Андрій

Категорія: Статті | Переглядів: 366 | Додав: Ticher | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:


Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz